Current filter:
                                You should refresh the page.
                                • Alexander K (DevExpress) 06.06.2017

                                  Hi Martin,

                                  Thank you for the screencast. I agree that an inserted line is redundant in this case, but my attempts to reproduce this issue locally were unsuccessful. It seems that any CodeRush or Visual Studio settings relate to the 'Update XPO Fields Class' feature's behavior. Please provide us with your Visual Studio and CodeRush settings. The following article describes how to export Visual Studio settings: How to: Share Settings Between Computers or Visual Studio Versions. To export CodeRush settings, perform the following steps:

                                  1. From the Visual Studio menu, select "Support\Import and Export Settings...".
                                  2. Select the "Export 'CodeRush for Roslyn' settings" item in the opened dialog.
                                  3. Click the "Next" button and specify a path for archive with settings.
                                  4. Click the "Finish" button.
                                • Martin Praxmarer - DevExpress MVP 06.06.2017

                                  Hi Alex,

                                  attached are the needed files!

                                • Alexander K (DevExpress) 06.07.2017

                                  Hi Martin,

                                  Thank you for providing the required info. I have reproduced this issue on the project that you provided in the following ticket: Refactoring - 'Update XPO Fields Class' generates duplicated header comments. We are working on a fix and will notify you of our progress.

                                1 Solution

                                Creation Date Importance Sort by

                                Fixed:

                                • Martin Praxmarer - DevExpress MVP 06.11.2017

                                  Thx Alex - works fine now. But i have no installed the update on 2 different machines - and everytime after the uupdate the easy field Settings were lost? any reason why?

                                • Andrew A (DevExpress) 06.12.2017

                                  Hi Martin,

                                  I'm happy to know that the problem is solved. As for the missing settings, we have found that the settings were stored in the incorrect place in the first build. Now we have corrected this and your settings will never be lost again. Please accept our apologies for the inconvenience.

                                • Martin Praxmarer - DevExpress MVP 06.12.2017

                                  thx Andrew!

                                • Andrew A (DevExpress) 06.12.2017

                                  You are welcome!