Current filter:
                                You should refresh the page.
                                Support Center
                                0
                                  • Hi, I've studied the CRM demo and ai saw that the filter My Open (all entities)
                                     [Owner] = custom('CurrentUserId') AND [Status] = 'None'
                                     is workin in listview (es.Quotes_ListView) for all entities

                                     but doesn't work in a listview on detail view

                                    IOpportunity_Quotes_ListView. (again all entities)
                                    Wats' wrong? What I miss?
                                    Thank you,
                                    Dorin

                                0

                                Hi Dorin,

                                I am afraid I cannot reproduce this issue on my side. The "My Open Quotes" in the nested Opportunity.Quotes list view works fine for me. Would you please provide step-by-step instructions on how to reproduce this issue?

                                Thanks,
                                Michael.

                                0

                                Hi Michael,
                                I added a Quote (mine, owned by Administrator).
                                I'm able to see this quote in Open quotes, but when apply the "My open Quotes" filter the result is empty.
                                 
                                I attach the screen shots.
                                 
                                Should I entrer as regular User?
                                 
                                Thank you for immediate response.
                                Dorin

                                Attachments.zip
                                0

                                Hello Dorin,

                                Thank you for the additional information. I have reproduced the problem, and it looks like a bug. I have converted your question to a bug report for further research.

                                Thanks,
                                Anatol

                                To start a chat you should create a support ticket


                                If you need additional product information, write to us at info@devexpress.com or call us at +1 (818) 844-3383

                                FOLLOW US

                                DevExpress engineers feature-complete Presentation Controls, IDE Productivity Tools, Business Application Frameworks, and Reporting Systems for Visual Studio, along with high-performance HTML JS Mobile Frameworks for developers targeting iOS, Android and Windows Phone. Whether using WPF, Silverlight, ASP.NET, WinForms, HTML5 or Windows 8, DevExpress tools help you build and deliver your best in the shortest time possible.

                                Copyright © 1998-2014 Developer Express Inc.
                                All trademarks or registered trademarks are property of their respective owners