Current filter:
                                You should refresh the page.
                                  • "Jump to file" never used to list files opened in solutions other than the current.  I don't know how many times I've opened "web.config" in one solution, then switched solutions, opened the jump to file dialog, selected "web.config" and then realize I just opened a file from another solution.  I can't imagine wanting that.  And I don't see any options to change it.

                                • Pavel A (DevExpress) 06.24.2019

                                  Hello,

                                  Thank you for pointing out to this issue. We have reproduced it.
                                  We will research it  and let you know about our results as soon as possible.

                                1 Solution

                                Creation Date Importance Sort by

                                Fixed:

                                Show all comments
                                • #Real Brad Wood 07.03.2019

                                  Applied hotfix.  Version reports 19.1.5.19183.  Problem remains for me.

                                • #Real Brad Wood 07.03.2019

                                  Actually, it's probably just caching somewhere...

                                • Pavel A (DevExpress) 07.04.2019

                                  Hello,

                                  Thank you trying the hotfix and letting us know your results.
                                  First, try to delete the RecentFilesHistory file from the "%SOLUTION_ROOT%.cr\personal\Navigation" folder (replace %SOLUTION_ROOT% with the root folder of your solution).
                                  After that try to reproduce the issue.

                                  If it does not help, could you describe the structure of your solution in detail?
                                  Which project types \ platforms \  languages do you use in your solution?
                                  I hope this information help us research this issue.

                                • #Real Brad Wood 07.05.2019

                                  Deleting those files fixed the problem; thanks.

                                • Pavel A (DevExpress) 07.05.2019

                                  Thank you for the update, you are always welcome!

                                • #Real Brad Wood 07.05.2019

                                  OK, still happening.  And related to my other recent question.  I had one solution open, navigated to a file.  I opened a different solution, navigated to a file with a mostly similar name, I was taken to the file in the previous solution.  That file is open as "Miscellaneous Files" and is mostly a copy/paste (don't judge) of the similar file of the current solution.  When I invoke jump to symbol while viewing the miscellaneous file, and begin to type a method name, I get all methods in both files listed (even though my options were to only show matches in the current file - this also seems to get reverted).  The methods in the current solution show with the matching method's assembly namespace; the methods in the miscellaneous file show a guid.  See attachment.

                                • Pavel A (DevExpress) 07.08.2019

                                  Hello,

                                  Would you please clarify whether this issue occurs only in specific projects and files, or in the newly created ClassLibrary project?
                                  It will be also helpful if you provide us with your CodeRush log files (from the "%LocalAppData%\CodeRush\Logs" folder).
                                  I am looking forward to hearing from you.

                                • #Real Brad Wood 07.09.2019

                                  Above comment is the first time I saw it happen outside the newly created project.  So it seems to not be specific to a project/solution.  Logs attached.

                                • Pavel A (DevExpress) 07.09.2019

                                  Thank you for clarification and for providing the log files. We researched them, but did not find any information related to this issue.
                                  If I understand you correctly, you have a newly created project where the issue is reproducible. Could you please share this project with us?

                                  We greatly appreciate your cooperation.

                                • #Real Brad Wood 07.11.2019

                                  No, not new project.  Existing production code; can't share.

                                • Pavel A (DevExpress) 07.12.2019

                                  Hello,

                                  >> Above comment is the first time I saw it happen outside the newly created project.  So it seems to not be specific to a project/solution.

                                  As far as I understand, you can reproduce this issue in the newly created ClassLibrary project.
                                  If so, would you please create a new ClassLibrary project (without any production code), reproduce the issue in it, and provide us with this project?

                                  I hope this will help us reproduce the issue on our side.

                                • #Real Brad Wood 07.15.2019

                                  The newly created project no longer exhibits the problem.  A brand new project doesn't either.  It's currently limited to my production solutions.  I've noticed that, not only does the jump to file dialog show files from other solutions (if I've opened them recently), but my numbered bookmarks are shared across all of the solutions.  I don't think I can help you to reproduce, though.

                                • Pavel A (DevExpress) 07.15.2019

                                  Hello,

                                  Thank you for the clarification. I am concerned to hear that the issue is reproducible with the bookmarks as well.
                                  It seems like the issue may be related to the structure of your solution.
                                  Which project types \ platforms \  languages do you use in it?
                                  If you describe this information in detail, I will create a similar solution and try to reproduce the issue in it.

                                • #Real Brad Wood 07.15.2019

                                  Well, OK.  Our solutions look like this (you ready for this?):
                                  root
                                    API.sln (WebAPI - references other projects in their own folders as below)
                                    ManyOtherProjectFoldersHereReferencedByAPI
                                    MVC_WebReferencedByAPI
                                      MVC
                                    Reporting
                                      Jade js/node solution
                                    Automation
                                      cypress automation (only should be referenced by VS Code)
                                    WindowsService
                                      WindowsService.sln
                                    Database
                                      Database.sln (actual DB project that builds to DACPAC)
                                    Angular
                                      AngularV1.proj referenced by API
                                    WebApps
                                      V.Ancient_MVC (Same MVC version as below but different razor syntax.  No clue what determines the markup version)
                                        Ancient.sln
                                      V.NotAsAncient_MVC (System.Web.Mvc v5.2.6)
                                        NotAsAncient.sln
                                    Tools
                                      WinForms.sln

                                  That's a start anyway...

                                • Pavel A (DevExpress) 07.16.2019

                                  Hello,

                                  Thank you for the information.
                                  I have created solutions with a similar structure and managed to reproduce the issue.
                                  We will research this issue and let you know as soon as we have any results.

                                • Pavel A (DevExpress) 07.23.2019

                                  Hello,

                                  We did some changes that fix the issue.
                                  Please download and install the build with the hotfix: CodeRush-19.1.6.19204.exe and let us know how it works on your side.

                                • #Real Brad Wood 07.23.2019

                                  Initial test seems to validate.  Thanks!

                                • Pavel A (DevExpress) 07.23.2019

                                  You are always welcome!