Current filter:
                                You should refresh the page.
                                  • Hi,

                                    I noticed an error in the Code Template Editor of CodeRush. Please create a new template and copy this text in the editor:

                                    aaaaa
                                    aaaaa
                                    bbbbb
                                    ccccc

                                    Now search for "bbb" and the editor will highlight the found characters. Press "END" key and enter "xxxxx". You will see, that the 'x' is displayed behind "bbbbb" but all others are displayed at the beginning of the template (before "aaaaa"). Instead of END you can press any other key or set the caret with the mouse.

                                    Regards
                                    Michael

                                • Igor K. (DevExpress) 12.05.2018

                                  Hello,

                                  Thank you for sharing this issue with us. I've managed to reproduce the problematic behavior and forwarded this ticket to our R&D queue for further research.
                                  Once we have any results, we will update this ticket.

                                1 Solution

                                Creation Date Importance Sort by

                                Fixed:

                                • emmbee 01.09.2019

                                  Hi Igor,

                                  I've installed version 18.2.5 of CodeRush and noticed, that the bug isn't fixed yet (see attached screencast).
                                  After I searched a word in the CodeRush template editor, the cursor still jumps to the beginning of the template when I enter more than one signs.

                                  Thank you
                                  Michael

                                • Igor K. (DevExpress) 01.09.2019

                                  Hi Michael,

                                  This seems to be our mistake. For some reason, the fix for this problem was not merged into version 18.2.5. Please accept our sincere apologies for this mistake.
                                  The fix is included in v18.2.6 we have just published. I have double-checked this version and confirm that it works as expected. Would you please give it a try and let me know whether or not this update fixes the problem on your machine?

                                • emmbee 01.09.2019

                                  Hi Igor,

                                  thank you. The bug is fixed now.

                                  Michael

                                • Igor K. (DevExpress) 01.10.2019

                                  You're welcome, Michael.