Current filter:
                                You should refresh the page.
                                Support Center
                                0
                                  • Hello,

                                    DXCore does not start anymore, I get an error when I start Visual Studio (2008).

                                    Cannot query for service because VisualStudioServices does not have a IOleServiceprovider registered.

                                    CallStack:

                                    bei DevExpress.DXCore.Interop.VisualStudioServices.b(Guid A_0, Guid A_1)
                                    bei DevExpress.DXCore.Interop.VisualStudioServices.a(Guid A_0, Guid A_1)
                                    bei DevExpress.DXCore.Interop.VisualStudioServices.Query[TService,TInterface]()
                                    bei DevExpress.DXCore.Interop.VisualStudioServices.get_VsCmdNameMapping()
                                    bei DevExpress.CodeRush.Core.CommandServices.Get(String name, String category)
                                    bei DevExpress.CodeRush.Core.CommandServices.Get(String name)
                                    bei DevExpress.CodeRush.Core.CommandServices.RegisterWithIDE(Action action)
                                    bei DevExpress.CodeRush.Core.CommandServices.RegisterAllWithIDE()
                                    bei CodeRush.c(IFeedback A_0)
                                    bei CodeRush.a(ext_ConnectMode A_0)

                                    best regards
                                    Hans-Peter Sannert

                                0

                                Hi Hans-Peter,

                                Thank you for the report, and for the call stack you posted.

                                We're aware of this problem, and I suggest that you refer to the following KB article, to learn how it can be resolved:

                                Why do I get the “Unexpected error while loading DXCore” error when attempting to load the product?

                                Thanks,
                                Vito

                                0

                                devenv /setup did not solve the problem. I uninstalled the products and installed it again. Now it works again.

                                If you need additional product information, write to us at info@devexpress.com or call us at +1 (818) 844-3383

                                FOLLOW US

                                DevExpress engineers feature-complete Presentation Controls, IDE Productivity Tools, Business Application Frameworks, and Reporting Systems for Visual Studio, along with high-performance HTML JS Mobile Frameworks for developers targeting iOS, Android and Windows Phone. Whether using WPF, Silverlight, ASP.NET, WinForms, HTML5 or Windows 8, DevExpress tools help you build and deliver your best in the shortest time possible.

                                Copyright © 1998-2014 Developer Express Inc.
                                All trademarks or registered trademarks are property of their respective owners